Egyéb kategória

Candida gomba

Népbetegség a Candida gomba

Ma már népbetegségnek számít a gombásodás és ennek egyik fajtája a Candida gomba. Ugyan mindenkinek a szervezetében jelen van ez a gombafajta, csak nem mindegy, hogy milyen arányban. Sajnos nagyon sok mindenkinél nagyon nagy arányban és ráadásul úgy, hogy nem is tud róla, hogy a problémáit ez okozza.

Én is szenvedtem a Candida gombától

Ebben a témában én is érintett voltam, mert évekig szenvedtem a tüneteitől. Hát nem volt kellemes! Szerencsére már csak múlt időben beszélhetek róla. Először orvoshoz fordultam, de nem tudott nekem segíteni tartósan. Mivel szerettem volna nagyon megszabadulni a gombásodástól, ezért nagyon alaposan utánanéztem, hogy mi is ez pontosan. Számos könyvet elolvastam, de mindegyik csak a fizikális tünetekkel foglalkozott és ezen keresztül látta a megoldást, ráadásul az interneten nem találtam semmi összefoglaló, és a témát rendesen felölelő oldalt, ezért készítettem egy honlapot, amin összefoglalom a saját tapasztalataimat és megszerzett információimat a témával kapcsolatban. Ez a honlap a velemkonnyebb.hu. Ekkor még azt hittem, hogy ha odafigyelek a candida diétára, egy-két méregtelenítés, egy kis nehézfémkivezetés és elmúlik a probléma. Hát nem! Tévednem kellett!

Biztos leküzdöm a candida gombákat!?

Elkezdtem családállításokra járni más témával kapcsolatban, és a családállítás vezetőjének elújságoltam, hogy milyen szupi felismerésekhez jutottam a candida gombával kapcsolatban és hogy milyen szupi segítséget csináltam a velemkonnyebb.hu-n keresztül azoknak, akik komolyan veszik a candida diétát, csupán 6-12 hónap kitartó munka és örökre búcsút inthetünk a gombásodásnak. Erre felvilágosított engem a családállítás vezetője, aki egyébként pszichiáter is, hogy ne ringassam magam illúziókban, mert az igazi munka a tudatalatti hitrendszerek felkeresése, és az igazi megoldást az ezzel kapcsolatos hitrendszerek megszüntetése fogja hozni, ami igazából okozza a candida gomba túlszaporodását.

Az igazi megoldás Candida gomba ellen

A candida diétával kiválóan el tudtam tüntetni a tüneteket, de már én is éreztem, hogy a diéta nem elég. Minél inkább belemerültem a spirituális témákba, annál inkább világossá vált számomra, hogy a lelki okait is meg kell keresni annak, hogy miért van a szervezetemben túlszaporodva a candida gomba? Utánanéztem és kiderült, hogy a neheztelés valakire, vagy akár önmagunkra, előidézheti a gombásodást. Történetesen én pont tele voltam nehezteléssel. Ezért hát elkezdtem azon dolgozni, hogy elengedjem a nehezteléseimet. Mindezek mellett rendkívüli módon kívántam az édességet és sokat is ettem belőle. Így hát ennek is megkerestem a lelki okait és ezt a problémát is megszüntettem.

Ez lett az én egyik sikertörténetem:)

Ha úgy érzed, hogy egyedül nem tudsz megszabadulni a candida gombától és már eleged van belőle, akkor keress nyugodtan és segítek! Elérhetőségeimet itt találod.

Szerző: Szabóné Plástyik Andrea