Az általam alkalmazott technikák más-más módon közelítik meg az adott problémát, de mindegyik célja az, hogy egy nehézségekkel terhes állapottól szebadítson meg.

Nem tudom azt mondani egyik technikára sem, hogy a legjobb, vagy a leghatékonyabb, mert mindegyik másképp éri el ugyan azt az eredményt. Azt gondolom, hogy mindenkinek az a célja, hogy megszabaduljunk a problémától. Legalábbis én még nem találkoztam olyan emberrel, aki azt mondta volna, hogy “olyan jól érzem magam és annyira rendben van az életem, hogy most már tenni kellene valamit, hogy ne így legyen.” 🙂

Nagyon sokan érzik úgy, hogy nem tudják, vagy nem akarják, esetleg nem merik elmondani senkinek a problémájukat, mert félnek attól, hogy elítélik, netán konfrontálódni kell, vagy csak szimplán elegük van abból, hogy mások mondják meg, hogy mit kellene tenni és ezért inkább magukba zárják a gondolataikat, a félelmeiket, a problémáikat, ami belülről mérgez.

Ezekben a módszerekben az a jó, hogy ha valaki szavak nélkül akarja elengedni a problémát, akkor arra is megvan a technika, viszont ha valaki ki szeretné magából kibeszélni, akkor azt is lehet választani anélkül, hogy bárkivel össze kellene veszni, vagy megbántani és a probléma így is megoldódik ítélkezések nélkül.

Stesszoldó masszázs: Ez a módszer nem egy klasszikus izomlazító masszázs, hanem a testet blokkoló és feszültséget okozó energiákat oldja fel és távolítja el. Nagyon kíméletes és hatékony módszer, ami gyekeken is alkalmazható.

Kineziológia: A kineziológiának számos ága létezik. Én a ……

Acces Bars®: 32 energetikai pont van a fejünkön, amit ha gyengéden megérintünk, akkor erőfeszítés nélkül feloldódnak azok a blokkok, melyek gátolják az életünket. Ezen pontok segítségével érjük el az agy azon területeit, melyek tartalmazzák mindazokat a negatív érzelmeket, negatív gondolatokat, korlátozó hiedelmeket, amiket életünk során eltároltunk. A pontok érintése által oldhatjuk fel az egészséghez, pénzhez, kapcsolatainkhoz, testünkhöz, tanuláshoz, szexualitáshoz és még további fontos életterületeinkhez kapcsolt traumatikus emlékeinket….

ThetaHealing