Hogyan tudok segíteni

Lélekpatika

Az általam alkalmazott technikák különféle módon közelítik meg az adott problémát, de mindegyik célja az, hogy egy nehézségekkel terhes állapottól szebadítson meg lélek szintjén és testi szinten is.

Nehéz beszélni a gondjainkról, a lélek dolgairól

Nagyon sokan érzik úgy, hogy nem tudják, vagy nem akarják, esetleg nem merik elmondani senkinek a problémájukat, félelmeiket, féltve őrzött titkaikat, melyek régóta nyomasztják, mert félnek attól, hogy elítélik, netán konfrontálódni kell, vagy csak szimplán elegük van abból, hogy mások mondják meg, hogy mit kellene tenni és ezért inkább magukba zárják a gondolataikat, a félelmeiket, a problémáikat, ami belülről mérgez, léleknyomasztó.

Mindenki számára van használható módszer testre és lélekre egyaránt

Az általam alkalmazott módszerekben az a jó, hogy egyénre szabható. Ha valaki nem szeret beszélni a problémájáról és mélyebbre nézni, mert az túl fájdalmas számára, akkor olyan technikát választunk, amivel nem kell a traumákat újra átélni. Ilyen általam alkalmazott technika az Acces Bars®, vagy a Stersszoldó masszázs. Vannak, akik inkább a konzultációt választják és szeretnék tudni, hogy a problémáik hátterében milyen trauma, vagy blokk van. Ez estben a Theta Healing® technikát javaslom.

Gyerekek lélekpatikája

Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, mert nem komplikálják túl a dolgokat, gyorsan ráéreznek arra, hogy lélek szintjén hol a probléma és rendkívüli kreativitással képesek elengedni a blokkjaikat. A gyerekekkel való foglalkozás során is alakalmazom az általam tanult és az általam kifejlesztett technikákat is úgy, hogy az számukra érdekes és ötletes legyen, amit szívesen és együttműködéssel csinálnak végig.

Stresszoldó masszázs testnek és léleknek

Ez a módszer nem egy klasszikus izomlazító masszázs, hanem a testet blokkoló és feszültséget okozó energiákat oldja fel és távolítja el, és ezáltal a lélekben is megindul az oldódás. Nagyon kíméletes és hatékony módszer, ami gyekeken is alkalmazható. A kislányomnak ez a kedvence.

Acces Bars® testre és lélekre

32 energetikai pont van a fejünkön, amit ha gyengéden megérintünk, akkor erőfeszítés nélkül feloldódnak azok a blokkok, melyek gátolják az életünket. Ezen pontok segítségével érjük el az agy azon területeit, melyek tartalmazzák mindazokat a negatív érzelmeket, negatív gondolatokat, korlátozó hiedelmeket, amiket életünk során eltároltunk. A pontok érintése által oldhatjuk fel a lélekhez, az egészséghez, pénzhez, kapcsolatainkhoz, testünkhöz, tanuláshoz, szexualitáshoz és még további fontos életterületeinkhez kapcsolt traumatikus emlékeinket… Részletesebben az Acces Bars® -ról


Theta Healing® testre és lélekre

Egyszerüen megfogalmazva a Theta Healing® egy beszélgetős módszer, amely a testre és a lélekre is hat. A konzultáció során megkeressük a probléma gyökerét a negatív érzelmeken keresztül és segítek ezeknek az elengedésében. Nagyon hatékony módszer. Részletesebben: Theta Healing®

Szerző: Szabóné Plástyik Andrea