Egyéb kategória

Engedd el a félelmet

Mit tennél a félelmed nélkül?

Mit tennél, ha tudnád, hogy nem bukhatsz el? Milyen merészen játszanál, ha tudnád, hogy túlélsz bármilyen szívfájdalmat, szomorúságot, árulást? Mit tennél, ha tudnád, hogy az összes dolog amitől féltél abszolút semmi. Csak lehetőségek voltak a számodra, hogy megerősítsenek a hitedben, hogy ellenállóbbá tegyenek. Mit tennél? Kit szeretnél? Milyen merészen játszanál? Hol ugranál? És a nagyobb kérdés az: Hogyan válna mindez a világ előnyére? Hogyan válna a világ előnyére az, hogy te elhatároztad, hogy ki leszel? Hogyan lenne egy jobb, élhetőbb hely attól, hogy nem álltál a félelem szélén. Mit tennél, ha azt mondták volna, hogy nem kell, hogy várj arra, hogy a félelem elmenjen, amikor cselekedni kezdesz, akkor a félelem szertefoszlik azzá a semmivé, ami mindig is volt. Mit tennél? Miben lenne más az élet? Hogyan válna a világ egy jobb hellyé? Játssz az életed legnagyobb területén.

Hívd ki a félelmet

Hívd ki a félelmet, ami lehet, hogy benned van és formáld át, programozd át. Eleget nézted már a félelmet, elég közel voltál a félelemhez és ennek el kell tűnnie, mert te vagy a sorsod tervezője. Te vagy az önéletrajzod írója. Te írod az életed történetét. Senki sem tudja leírni a pénzügyi helyzeted. Senki sem tudja leírni a spirituális történeted. Senki sem tudja leírni az érzelmeidet CSAK TE! A toll mindig a kezedben volt. Írj egy történetet, amit nagyon jó lesz olvasni. Amikor ezt teszed át kell programozni a lényed rostjait. Olyan valakivé kell váljál, aki még nem voltál ezelőtt. Olyan helyre menni, ahol ezelőtt még sosem jártál. Csinálni valami olyat, amit még sohasem csináltál. Mondani valami olyat, amit még sohasem mondtál. Újra kell tervezned. Te vagy magad Michelangeloja. Saját magad legnagyobb szobra. Szabadjára kell engedned magad, hogy haladhass felfelé a szükségleteid szerint. Te választottad az utad, ezért neked kell áttervezned. Akármilyen utat választhatsz. A jövőd nincs előre megírva. Van lehetőséged a jövőben. Abban, hogy mit szeretnél, hogy hogyan szeretnéd. És ha ez nem rémít meg egy kicsit, akkor nem játszol elég merészen. Egy kicsit remegnie kell a térdeidnek, mert ha nem, akkor te a komfort zónádon belül játszol. Téves tényként feltételezzük, hogy nekünk folyamatos kényelem kell. A kényelmetlen meglépése hozza a változást.

Engedd ki a félelmet

Engedd ki a félelmet, mert a félelem nem engedi, hogy te írd az életed forgatókönyvét. Egész idő alatt hagytad, hogy a félelmeid vezessenek. Féltél egy olyan jövő miatt, ami még meg sem történt. Amikor azt mondtad, hogy lehet, hogy a következő kapcsolatom is csak fájni fog és kitaláltál egy történetet, ami még nem is létezett. Erőteljesen létrehozol egy történetet, ami csak neked igaz. De ez csak a te verziód és ezután neked kell megélned ezt a verziót, mert azt akarod, hogy igazad legyen. Az nem lehet, hogy nem lesz igazad, mert igazad kell, hogy legyen, ezért legyártod a történeted és előre vetíted a jövőbe és addig éled, míg igazad lesz. És akkor ezt mondod: „Látjátok? Én megmondtam, hogy ez lesz!” És te nagyon keményen szeretsz dolgozni, hogy igazad legyen. Tervezz egy új történetet! A toll mindig is a te kezedben volt! Senki más nem írhatja meg a történetedet CSAK TE! Amikor majd elérkezel a történeted végére, akkor újraolvasod és azt mondod: HÚÚ nagyon féltem, de megcsináltam!

Mert a jövő a te irányításod alatt van!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük