Üdvözöllek!

Szabóné Plástyik Andrea vagyok és a tudat alatti korlátok felkutatásával és elengedésével foglalkozom.

Olyan emberekkel dolgozok, akik eljutottak arra a felismerésre, hogy a negatív élethelyzetek -legyen az akár pénzügyi nehézség, betegség, párkapcsolati probléma vagy családi konfliktus- megoldhatóak és nem kell, hogy a szenvedő, áldozat, kiszolgáltatott stb… szerepet játszák a saját életükben.

Mivel rátaláltál a honlapomra és a soraimat olvasod, ez azt jelenti, hogy Te is már kezded érezni, hogy még van remény és nem vagyunk kitéve a körülmények tőlünk független, néha morbid és cinikus játékának, hanem bizakodunk, hogy a problémák nélkül is lehet élni.

Az én történetem

Ha érdekel, akkor lentebb röviden leírom a történetem, hogy hogyan jutottam el a hivatásomhoz.

Amióta az eszemet tudom mindig úgy gondoltam, hogy így vagy úgy, de minden megoldódik, legyen az akármilyen rossz és mindig optimistán tekintettem mindenre. Ez eléggé megkönnyítette az életemet, pedig én is kaptam hideget és meleget egyaránt.

Naiv voltam!

Mivel candidiásisban szenvedtem és az orvosi kezelésekre nem javult az állapotom, ezért elkezdtem diétázni és egyben fogyókúrázni. Nem találtam egyetlen egy honlapot sem igazi segítségként, ezért a saját tapasztalataim és tudásom alapján készítettem egy oldalt, ami segíthet másoknak, akik hasonló problémával küzdenek mint én. Ez az oldal a velemkonnyebb.hu. Szentül meg voltam róla győződve, hogy a candida dieta elég a teljes gyógyuláshoz. Sőt, még le is fogyok. Akkoriban kezdtem el családállításra járni és a családállítás vezetője már akkor azt mondta nekem, hogy a dieta nem elég, de persze én nem hitem neki. Hát rá kellett jönnöm, hogy igaza van! Fogyni csak nagyon keveset fogytam és a candida is folyton visszajött annak ellenére, hogy betartottam a diétát. 

Szerencsés sodródás

A körülmények úgy alakultak, hogy elkezdtem kineziológiát tanulni mégpedig úgy, hogy az első tanfolyamra csak azért mentem el, mert az unokatestvérem tartotta és nem akarat visszautasítani a hívását, de fogalmam sem volt róla, hogy mi ez. Szerencsére nagyon megtetszett és közben rájöttem, hogy hatásos, ezért elvégeztem egy csomó kineziológiai tanfolyamot. Elkezdődtek az életemben a változások. Más kezdett lenni a viszonyom önmagammal és a környezetemmel. Mivel saját magamon nem tudtam alkalmazni ezt a módszert, ezért elkezdtem keresgéltem.

Csodálatos módszer

Rátaláltam az Access Barsra. Ez is egy energetikai módszer, mint a kineziológia és ezzel is csodálatos eredményeket értem el. A klienseim imádják ezt a módszert, mert úgy válnak meg a rossz érzésektől, hogy közben nem kell “drámázniuk” a kezelések során.

Megtaláltam a nekem valót

Ez után találtam rá a Theta Healingre. Ez egy nagyon mélyre ható módszer és rendkívüli módon hatásos és gyors. Ez a technika vált a kedvencemmé, bár mindegyik módszert szeretem és alkalmazom, hiszen két ember sem egyforma, ezért mindenkinek más a hatásos és a szimpatikus.

Ezen technikák segítségével tudok segíteni önmagam és mások életén.