Rólam

Szabóné Plástyik Andrea vagyok és segítséget nyújtok azoknak, akik szeretnék jobbá tenni az életüket, megszabadulni a félelemeiktől, fájdalmaiktól, nehézségeiktől, betegségeiktől, tudatalatti korlátaiktól, javítani akarnak anyagi helyzetükön, kapcsolataikon.

A mély félelmeinket nehezen adjuk ki magunkból és nehezen tudunk megszabadulni tőlük, éppen ezért szakember segítségét kérjük.

Általában azok fordulnak hozzám segítségért, akik eljutottak arra a felismerésre, hogy a negatív élethelyzetek -legyen az akár pénzügyi nehézség, betegség, párkapcsolati probléma vagy családi konfliktus- megoldhatóak és nem kell, hogy a szenvedő, áldozat, kiszolgáltatott stb… szerepet játszák a saját életükben.

Mivel rátaláltál a honlapomra és a soraimat olvasod, ez azt jelenti, hogy Te is már kezded érezni, hogy még van remény és nem vagyunk kitéve a körülmények tőlünk független, néha morbid és cinikus játékának, hanem bizakodunk, hogy a problémák megoldódnak.

Az én történetem

Ha érdekel, akkor lentebb röviden leírom a történetem, hogy hogyan jutottam el a hivatásomhoz.

Amióta az eszemet tudom mindig úgy gondoltam, hogy így vagy úgy, de minden megoldódik, legyen az akármilyen rossz és mindig optimistán tekintettem mindenre.

Naiv voltam!

Volt egy betegségem és az orvosi kezelésekre nem javult az állapotom, ezért elkezdtem diétázni és egyben fogyókúrázni. Nem találtam egyetlen egy honlapot sem igazi segítségként, ezért a saját tapasztalataim és tudásom alapján készítettem egy oldalt, ami segíthet másoknak, akik hasonló problémával küzdenek mint én. Ez az oldal a velemkonnyebb.hu. Szentül meg voltam róla győződve, hogy a candida diéta elég a teljes gyógyuláshoz. Sőt, még le is fogyok. Akkoriban kezdtem el családállításra járni és a családállítás vezetője már akkor azt mondta nekem, hogy a diéta nem elég, de persze én nem hitem neki. Hát rá kellett jönnöm, hogy igaza van! Fogyni csak nagyon keveset fogytam és a candida ugyan megszűnt egy időre, de visszajött, ha nem tartottam a diétát.

Szerencsés sodródás

A körülmények úgy alakultak, hogy elkezdtem kineziológiát tanulni mégpedig úgy, hogy az első tanfolyamra csak azért mentem el, mert az unokatestvérem tartotta és nem akaratam visszautasítani a hívását, de fogalmam sem volt róla, hogy mi ez. Szerencsére nagyon megtetszett és közben rájöttem, hogy hatásos, ezért elvégeztem egy csomó kineziológiai tanfolyamot. Elkezdődtek az életemben a változások. Más kezdett lenni a viszonyom önmagammal és a környezetemmel. Mivel saját magamon nem tudtam alkalmazni ezt a módszert, ezért elkezdtem keresgélni.

Csodálatos módszer

Rátaláltam az Access Bars®-ra. Ez is egy energetikai módszer, mint a kineziológia és ezzel is csodálatos eredményeket értem el. Az ügyfeleim imádják ezt a módszert, mert úgy válnak meg a rossz érzésektől, hogy közben pihennek egy jót.

Megtaláltam a nekem valót

Ez után találtam rá a Theta Healingre. Ez egy nagyon mélyre ható módszer és rendkívüli módon hatásos és gyors. Ez a technika vált a kedvencemmé, bár mindegyik módszert szeretem és alkalmazom, hiszen két ember sem egyforma, ezért mindenkinek más a hatásos és a szimpatikus.

Egyéni terápia

Számos tanító írását olvastam az évek során, melyek segítették elmélyíteni a tudásomat. Sikerült olyan ismeretekre szert tennem, melyek segítségével ötvözni tudom a tanult technikákat és a saját magam által kifejlesztett technikát. Ezek alkalmazásával egyénre szabott segítséget tudok nyújtani mindenkinek.

„Minden gyógyítónak az a feladata a Földön, hogy segítsen az embereknek egyensúlyba hozni önmagukat azért, hogy meggyógyulhassanak. Az egészséget az Ember maga teremti meg Felsőbb Énje benső spirituális hatalmánál fogva. A gyógyítónak az a dolga, hogy eljárásokkal, módszerekkel, berendezésekkel, gyógyanyagokkal, információkkal elősegítse az egyensúly kialakítását. Gondoljatok erre, amikor legközelebb egy gyógyító előtt ültök. A gyógyulás kettőtökön múlik! A gyógyító adja meg neked a „lökést” az egyensúly létrehozásához. Te adod meg az engedélyt arra, hogy ez az egyensúly létrejöhessen, azaz te teremted meg a tényleges gyógyulást a magad számára! Ekkora hatalma van az Ember tiszta szándékának. Nos, mit ismerhetsz föl mindezek alapján? A tudatosság hatalmát.”

Kryon: Levelek otthonról

Szerző: Szabóné Plástyik Andrea