Access Bars ®


Az Access Bars ® atyja Gery Douglas

Az Access Bars ® egy energetikai módszer, melyet 1990-ben Gary Douglas vezetett be. Felfedezte, hogy a fejünkön 32 olyan pont található, ami összefügg az életünkben megjelenő különböző területekkel. Minden életterületünknek – pénz, betegség, szexualitás, kreativitás, test – a fejünkön van egy pontja, ami álltal hozzáférhetünk az adott életterülethez tartozó hitrendszerünkhöz, hiedelmeinkhez, gondolatainkhoz, elképzeléseinkhez, amik aztán blokkolják az adott életterület kiegyensúlyozott működését. Ezeket a pontokat az Access Bars ® bars pontoknak hívja. Gary Douglas rájött, hogy ezeknek a pontoknak a megérintése elindít egy folyamatot a kezelő segítségével, egy energia mezőt létrehozva, ami az adott terület kiegyenlítődését eredményezi.

Ma már több mint 170 országban alkalmazzák ezt a technikát világszerte. Ez egy hatékony és gyakorlatias eszköz mindenki számára és valamennyi élethelyzetre alkalmazható.

Hogyan működik az Access Bars ®?

A kezelés közben a kezelő finoman megérinti ezeket a bars pontokat és ezzel egy energia mezőt hoz létre, amely megváltoztatja az agyhullámok aktivitását és theta állapotba kerül a kezelt személy. Így az Access Bars® segítségével feloldhatóak azok a blokko, amelyek gátolják a gondolkodásunkat, döntéseinket, személyisgünket és az életünket stb… A 32 Access Bars ® pont gyengéd érintésével erőfeszítés nélkül el lehet engedni mindazt, ami miatt képtelenek vagyunk úgy élni az életünket, ahogyan szeretnénk. Az Access Bars ® több ezer embernek segített megváltoztatni az életét, akik arról számoltak be, hogy jobb lett az egészségük, végre ki tudták magukat pihenni alvás közben, sikerült fogyniuk erőlködés nélkül, jobb lett a szexuális életük és a kapcsolatuk, megszüntek a szorongások, csökkent a stressz az életükben és még sok egyéb más …

Az Access Bars ® kezelés menete

A kezelés általában 1 órás és egy masszázságyon történik kellemes ellazult állapotban. Ezt a módszert akkor szokták választani a kliensek, amikor nem szeretnének beszélni a problémájukról, hanem csak elengedni azt.

Mindenki más, ezért nincs „normális” Access Bars ® kezelés. Minden kezelés más lesz minden alkalommal még akkor is, ha ugyanarról a személyről van szó. 

1 órás teljes kikapcsolódás. Sokan elalszanak, vannak, akik előtt képek jelennek meg, ami segít az elengedésben, mások bizsergést, melegséget éreznek a testükben.

https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk Magyar nyelvű felirat a videó jobb alsó sarkában lévő beállítások ikonbam található meg.

Az Access Bars ® kérdéseket is tesz fel

A legtöbb ember egész élete során keresi a választ. Mi lett volna, ha így, vagy úgy csinálom? Mi lett volna, ha nem ezt, hanem azt választom? Mi lenne, ha megfelelően tennénk fel a kérdést és nyitva hagynánk azt, hogy megérkezhessen a válasz. A válasz mindig megérkezik, csak észre kell venni. 

Az Access Bars ® alapvető eszköze a kérdésfeltevés. De mindig a megfelelő kérdést kell feltenni, mert ez hozza be a megfelelő választ és a lehetőségeket, amelyeket szabad akaratunkból választunk. Ha nyitottak vagyunk, akkor minden lehetségessé válik és bármire, amire vágyunk az megvalósulhat.

Különbség van kérdés és kérdés között:

  • A helyett, hogy azt kérdezi: „Mi a baj velem?” Kérdezzen így: „Mit tehetnék, hogy jól legyek?”
  • A helyett, hogy azt kérdezi: „Mi lehet még ettől is rosszabb?” Kérdezzen így: „Hogyan lehet jobb, mint ez?”
  • A helyett, hogy úgy döntött: „Semmi sem fog változni!” kérdezzen így: „Mi mást lehetséges, hogy ez megváltozzon?”

Az Access Bars ® egy kérdésre tesszi a figyelmünket, csak a kérdés nem mindegy, hogy mire fókuszál. A „baj”-ra, vagy a „jól legyek”-re. A „rosszabb”-ra, vagy a „jobb, mint ez”-re. A „semmi sem változik”-ra, vagy a „lehetséges, hogy ez megváltozzon”-ra. A kérdés hatására tudatalatt autómatikusan elkezdjük keresni a választ. A kérdés feltevésétől függ, hogy kinyitjuk a lehetőségeinket, vagy elzárjuk magunkat a lehetőségek elől.

„A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el és mindent megalkotsz, amit kívánsz – nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd és többet, mint amit el tudsz képzelni. Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót a felé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges? Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?” Gery Douglas

Szerző: Szabóné Plástyik Andrea