“A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el és mindent megalkotsz, amit kívánsz – nagyszerűbbet, mint ami most a tied és többet, mint amit el tudsz képzelni. Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról? Mi lenne, ha megnyitnál egy ajtót a felé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges? Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?” Gery Douglas


Az Access Bars® energetikai módszert 1990-ben vezette be Gary Douglas. Felfedezte, hogy a fejünkön 32 olyan pont található, ami összefügg az életünkben megjelenő különböző területekkel. Ezeket bars potoknak hívjuk. Access Bars® kezelés közben a kezelő finoman megérinti ezeket a bars pontokat és ezzel egy elektromágneses mezőt hoz létre, amely megváltoztatja az agyhullámok aktivitását. Ennek segítségével feloldódhatóak azok az idegpályák, amelyek blokkolják gondolkodásunkat, döntéseinket, hitrendszerünket, személyisgünket és gátolják az életünket. 

Ma már több mint 170 országban alkalmazzák az Access Bars®-t világszerte. Ez egy hatékony és gyakorlatias eszköz mindenki számára valamennyi élethelyzetre.

Hogyan működik?


Az Access Bars® segített több ezer embernek megváltoztatni az életét. Az emberek arról számoltak be, hogy jobb lett az egészségük, végre ki tudták magukat pihenni alvás közben, sikerült fogyniuk erölködés nélkül, jobb lett a szexuális életük és a kapcsolatuk, megszüntek a szorongások, csökkent a stressz az életükben és még sok egyéb más …


Képzeld el, ha valaki tudna egy gombot, melyet ha megnyomnak, akkor elnémítja a hangot a fejedben, ami azt mondja, hogy nem vagy elég jó, vagy hogy nem tudod elérni azt, amit szeretnél? A bars pontok érintésével ez lehetséges. A kezelések során minden blokk, ami akadályoz és gátol az feloldódik és megvalósul az az élet, amire mindig is vágytál.

A kezelés menete

A kezelés általában 1 órás és egy masszázságyon történik kellemes ellazult állapotban. Ezt a módszert akkor szokták választani, amikor nem szeretnének beszélni a problémájukról, hanem csak elengedni azt.

Mindenki más, ezért nincs „normális” Access Bars kezelés. Minden kezelés más lesz minden alkalommal még akkor is, ha ugyanarról a személyről van szó. 

1 órás teljes kikapcsolódás. Sokan elalszanak, vannak, akik előtt képek jelennek meg, ami segít az elengedésben, mások bizsergést, melegséget, borzongást éreznek a testükben. 

Magyar nyelvű felirat elérése a beállításokban

Mi van ha?

A legtöbben töltenek egész életünket keresi a választ. Ahhoz, hogy ez jobb. Hogy nem lehet baj. Mi van, ha valami más lehetőség? Mi van, ha pedig a kérdés a válasz, amit keres? A kérdés mindig felhatalmazza, a válasz mindig disempowers.

Nem probléma megoldható az azonos szintű 
tudatosság, amely azt létrehozta. – EINSTEIN 

Alapvető eszköz Access él, és mivel a kérdést. Ez a feltárása az összes lehetőséget. Ha nyitott a kaland a kíváncsiság, minden lehetségessé válik, és bármi, amit a vágy, hogy hozzon létre, vagy változás következhet be a teljes nyugalom.

Az egyik legfontosabb különbség az, hogy ha kéred, meg kell lennie a tér egy igazi kérdés. Nem válasz kérdőjellel kapcsolódik. A nyílt végű kérdés kinyitja az ajtót, egy sor különböző lehetőségek, végtelen sok lehetőség.  


  • Ahelyett, hogy azt kérdezi: „Mi a baj velem?” Kérni „Mi jobb velem én nem kapok?”
  • Ahelyett, hogy azt kérdezi: „Lehet, hogy ez még rosszabb?” Kérni „Hogyan lesz jobban, mint ez?”
  • Ahelyett, hogy úgy döntött: „Semmi sem fog változni itt” kérni „Mi mást lehet, hogy soha nem venni?”


Egy kérdést ad a figyelmet arra, hogy mi lehet, a választás meg tudná tenni. Megoldást tesz keresni a megfelelő választ. Van szinte soha nem jó válasz, és így döntetlen magad gondolkodik, hogy mit szeretne lenne lehetséges, hanem kérdezek, ami megmutatja egy sor lehetőséget, amelyek messze túl a legvadabb álmait.